Drupas

Kārtot: Augstāk novērtētie




Raunas pilsdrupas Kalna iela 37, Rauna, Raunas pagasts, Smiltenes novads, LV-4131

Raunas pilsdrupas

832 Atsauksmes
Kalna iela 37, Rauna, Raunas pagasts, Smiltenes novads, LV-4131
Smiltene ir pilsēta Vidzemē, Smiltenes novada centrs. Pilsētai cauri tek Abuls, uz kura izveidotas trīs ūdenskrātuves: Tiltlejas ezers, Vidus ezers un Teperis
  • Ratiņkrēsliem piemērota autostāvvieta
  • Piemērota vieta bērniem
Brāļa Bertolda dzirnavas A2 257b, Latgales priekšpilsēta, Rīga, LV-1063

Brāļa Bertolda dzirnavas

0 Atsauksmes
A2 257b, Latgales priekšpilsēta, Rīga, LV-1063
  • Ratiņkrēsliem piemērota autostāvvieta
  • Piemērota vieta bērniem
  • Ratiņkrēsliem piemērota ieeja

Rekomendētās atsauksmes





s
05.03.2024
Raunas pilsdrupas
super!
Linda Kokarēviča
01.12.2023
Raunas pilsdrupas
Skaista vēsturiska vieta pastaigai vai kādai skaistai bildei. Var uzkāpt tornī.
Līga Pole
17.11.2023
Raunas pilsdrupas
Skaisti visos gada laikos. Atvērts skatu tornis, no tā labi var apskatīties ne tikai apkārtni, bet arī palasīt vēsturi un apskatīt drupas
Marika Ārone
12.11.2023
Raunas pilsdrupas
Skaista vieta Vidzeme
Lylya K
04.11.2023
Raunas pilsdrupas
Lieliska vieta ar senatnes smaržu
Vineta Medeniece
30.10.2023
Raunas pilsdrupas
Iesaku!No ārpuses ir maldīgs priekšstats par to, ko ieraudzīsiet. Noliekot auto bezmaksas parkingā, ir info par tuvākajām apskates vietām. Blakus atrodas ezers(nepateikšu gan nosaukumu), Raunas pamatskola.Ejot uz pilsdrupām, wc publiskā gan slēgta. Pilsdrupās rāpelēties aizliegts, to arī nedarīju, bet gāju tur, kur sniegotās pēdas pirms manis jau kāds gājis. Lielu manu izbrīnu radīja fakts, ka varu apskatīt skatu torni bez maksas, tik atslēga jāpaņem pie cita wc personāla. Sapratu, ka, to nezinot, jārēķinās ar staigāšanu pa pakāpieniem šurpu-turpu, kā tas bija manā gadījumā. Ja esi atstājis auto pie pils augšā, Tev jāiet cauri pilsdrupām lejā pēc atslēgas, jāiet atpakaļ līdz pilij un jāuzkāpj skatu tornī, pēc apskates jāaiznes atslēga, jo ir piefiksēts Tavs vārds, uzvārds un telefona numurs, un, ja esi gatavs doties prom, jāmēro vēlreiz ceļš augšā pa trepītēm līdz auto. Lejā kamēr esi, noteikti arī Raunas Staburagu vari apskatīt(1,5km)Man paveicās, trāpīju uz Raunas izgaismoto sveču taku 5.02Vakara pastaigai pilsētai iesaku lukturīti. Un neslīdošus apavus.
Marika Baumgarte
09.10.2023
Raunas pilsdrupas
Rauna ir ļoti skaista un gleznaina. Pilsdrupas, pilskalns, Velnala un Raunas Staburags. Parks ar izzinošiem uzdevumiem. Visādām gaumēm un visai dienai ko baudīt, redzēt, izzināt. Bieži ir apskates vietas, kur mums pietrūkst pastaigas, jo piebrauc, apskaties un viss, šeit ir iespēja visu izstaigāt kājām. Ļoti skaistas ainavas un skats no pilskalna un pilsdrupām.
Golden Fredy
15.09.2023
Raunas pilsdrupas
Ja esi drupu cienītājs,tad Raunas pilsdrupas Jūs laipni vilinās izstaigāt pa tām,iztēloties tā laika gadsimta dzīvi šeit,panarāmas skats no torņa elpai liek aizrauties.