Hiropraktiķis

Kārtot: Augstāk novērtētie




Kiro Klīnika Tomsona iela 39/K1 - 53, Centra rajons, Rīga, LV-1013

Kiro Klīnika

47 Atsauksmes
Tomsona iela 39/K1 - 53, Centra rajons, Rīga, LV-1013
Kiro klīnika piedāvā Jums palīdzību, izmantojot kiropraksi.Tā ļauj efektīvi kontrolēt nervu, muskuļu un kaulu sistēmu. Mūsu klīnikā var sekmīgi novērst sāpes vai stīvumu mugurā, iegurnī un kakla daļā, kā arī reflektoriskas sāpes rokās vai kājās. ​Stāvokļi, pie kuriem kiroprakse var palīdzēt: Akūtas vai hroniskas sāpes
  • Ratiņkrēsliem piemērota autostāvvieta
  • Ratiņkrēsliem piemērota ieeja
  • Labierīcības
  • Ratiņkrēslā pieejama tualete

Rekomendētās atsauksmes





penece pene
15.12.2023
Kiro Klīnika
Latviski:Apsveriet, ka, dodoties pie šī vienīgā kiropraktiķa Rīgā, jums būs jāparaksta līgums, kurā būs teikts, ka viņš neuzņemas nekādas sekas, ja kiropraktikas seansa laikā kaut kas neizdodas. Turklāt pēc mana seansa es secinu, ka viņš nav labākais vai pat viduvējs kiropraktiķis. Pēc seansa man ir pastāvīgas sāpes gūžas locītavā. Kas nebija, pirms es devos uz šo sesiju.Ņemiet vērā arī to, ka kiropraktiķis nerunā latviski. Viņš pat nerunā krieviski, kas arī Latvijā tomēr nebūtu pieņemami. Viņš runā tikai angliski. Un viņš sūdzējās, ka latvieši nerunā angliski, bet Nīderlandē runā, jo viņš ir no Nīderlandes.Un tiem, kas nezina, ņemiet vērā arī šo. Latvijā kiropraktika nav atzīta par īstu medicīnas praksi. Un tam ir ļoti pamatots iemesls, jo kiropraktika nav medicīnas prakse. Es drīzāk ieteiktu ikvienam doties pie fizioterapeita, kas ir faktiska medicīnas prakse, kas par tādu atzīta visā pasaulē. Esmu bijis pie fizioterapeita Latvijā, Rīgā, un es varēju saņemt pilnu seansu par to pašu cenu. Viss bija kārtībā, un mans ķermenis uzreiz sajuta atvieglojumu, lai varētu staigāt taisni. Taču šajā ķiropraktikas seansā es saņēmu tikai vienu vienreizēju korekciju mugurā, un pārējo seansa daļu veidoja mutiski padomi un iedrošinājums atgriezties uz nākamajiem seansiem.In English:Consider that by going to this only chiropractor in Riga, you will have to sign a contract that shall say that he bares no consequences if anything goes wrong in the chiropractic session. Moreover, after my session, I conclude that he is not the best chiropractor or even a mediocre one. After my session, I have permanent pain in the hip. Which was not there before I went to this session.Take also into consideration, the chiropractor does not speak Latvian. He does not even speak Russian which would still not be acceptable in Latvia. He only speaks English. And he was complaining that Latvians do not speak English and in the Netherlands, they do because he's from the Netherlands.And for those that don't know, take also this into consideration. In Latvia, chiropractic is not recognized as an actual medical practice. And there is a very good reason for that because chiropractic is not a medical practice. I would rather suggest anyone go to a physiotherapist that is an actual medical practice acknowledged as such in the entire world. I've been to a physiotherapist in Latvia, Riga and I could get a full session for the same price. Everything was in order and my body felt immediate relief to walk straight. However, in this chiropractic session, I got only a single adjustment on my back, and the rest of the session was comprised of verbal advice and encouragement to come back for more sessions.
Ance Starka
14.12.2023
Kiro Klīnika
No sirds iesaku, ja gadījumā Jums ir problēmas ar muguru. Man palīdzēja. Nebija nepieciešamas nekādas zāles, tikai ārsta veiktās korekcijas un ieteiktie vingrinājumi, lai nostiprinātu savu ķermeni.
Edvards Dobrovolskis
19.10.2023
Kiro Klīnika
Esmu jau bijis uz kādiem 6 seansiem, varu teikt tikai to labāko! Problēmas ar muguru,celi,pleciem ir palikušas gandrīz nemanāmas! Ja jums ir kādas problēmas ar sāpēm mugurā,locītavās...nedomājiet daudz, rīkojaties! Šis cilvēks ir absolūts profesionāls un zina ko dara!
Mairita
10.10.2023
Kiro Klīnika
Pirmo iespaidu par klīniku sabojāja fakts, ka konkrētajā laikā bija pierakstīts vēl kāds cilvēks. Rezultātā -50 min.gaidīšana pēc labākajām padomju tradīcijām. Tomēr vajadzētu cienīt klientu laiku, nevis dzīties tikai pēc peļņas. Un neiet runa par kiropraktiķa darbu, bet gan reģistratūras paviršību. Klienta sapratne būtu krietni vien lielāka, ja pirms tam tiktu paziņots par kļūdu pierakstā + pieraksts atcelts vai arī tiktu paņemta mazāka samaksa par turpat stundas gaidīšanu.
Gints Branks
19.09.2023
Kiro Klīnika
Ļoti iesaku! Pavadot daudz laika sēžot pie datora, radās problēmas ar sāpošu muguru un saspringumu plecos, kas radīja regulāras galvassāpes. Pēc kiropraktiskajām korekcijām, jūtos lieliski- galvassāpes nav jau ļoti ilgu laiku un arī stāja ir uzlabojusies. Paldies, ka esat tik profesionāli un atsaucīgi!
Andris Puķītis
17.09.2023
Kiro Klīnika
Man mugura sāpēja vairāk kā 3 gadus, biju apmeklējis daudz un dažādus ārstu, sākot no neirologa, kurš gribēja uzsēdināt uz pretsāpju zālēm, dažādu prakšu masieriem, ostiopāta, manuālā terapeita un nekas nelīdzēja. Es ar milzīgām pūlēm un sāpēm varēju pagriezties gūltā uz sāniem. Meklējot visādus risinājumus Youtube atradu tādu chitopractic, sapratu, ka tas varētu derēt, tad meklēju vai tas ir pieejams Latvijā un atradu Kiro.lv.Pēc pirmajiem 5 apmeklējumiem uzlabojumus nesajutu, bet 3 sekunžu tikšanās ar citu pacientu lika tomēr turpināt. Satiku sievieti, kas gāja ar kruķiem iekšā pie Pascala un viņa teica paskaties, kā es jau varu, pirms tam biju ratinkrēslā.Man arī ilgi vairs nebija jāgaida pēc vēl 2 korekcijām man arī pārgāja muguras sāpēs, SUPER LIELS PALDIES SANDERAM PASKALAM!
Liene Helfriča
15.09.2023
Kiro Klīnika
Kiro klīnika ir viena pērle ceļā uz veselību. Dr.Paskāla darbs ir fantastisks, iejūtīgs un profesionāls.Ja vien cilvēki spētu novērtēt šo iespēju sakārtot savu skeletu, lai tas darbotos kā paredzēts.Visa pamats ir skelets un ja tas ir šķībs un greizs, tad arī dzīvē tā iet. Man ļoti palīdzēja Krio klīnikas pakalpojumi.