Neatliekamās medicīniskās palīdzības nodaļa

Kārtot: Augstāk novērtētie




Jūrmalas slimnīca Vienības prospekts 19/21, Jūrmala, LV-2010

Jūrmalas slimnīca

101 Atsauksmes
Vienības prospekts 19/21, Jūrmala, LV-2010
Jūrmalas slimnīca ir daudzprofilu un neatliekamās palīdzības ārstniecības iestāde, kurā tiek sniegti veselības aprūpes pakalpojumi pacientiem no visas Latvijas!
  • Ratiņkrēsliem piemērota autostāvvieta
  • Ratiņkrēsliem piemērota ieeja

Rekomendētās atsauksmes





Ieva Kalpiņa
20.11.2023
Jūrmalas slimnīca
08.07.2023 13:31 atbraucām uz uzņemšanas nodaļu, jo bērnam bija sagriezta, asiņojoša kāja. Reģistratūrā palūdza uzgaidīt pie 114. kabineta. Gaidot veselu stundu neviens pat nepainteresējās vai nav kaut kas nepieciešams. Pēc stundas gaidīšanas palūdzu lai iedod salvetes un plāksterus, lai varu apturēt asiņošanu, uz ko man atbildēja, ka viņi to nevarot darīt, jo jāgaida dakters un uzdeva jautājumu:”Jūs ko jokojat, mums tikko ieveda nopietnu slimnieku.” Uzsvaru lieku uz to, ka visas stundas garumā “nopietnais pacients” nebija ievests un reģistratūrā rinda arī nebija. Attieksme tāda, ka nenovēlu nevienam tur nokļūt!
Ervīns Spiridonovs
13.11.2023
Jūrmalas slimnīca
Ļoti atsaucīga slimnīca, pretimnākoši ārsti, māsiņas! Īpašs paldies Ilmāram Pastaram, ķirurgs kuram rūp pacients uz visiem 100%, pieiet ar interesi, un lielu atbildību !
Anita Grīsle
05.11.2023
Jūrmalas slimnīca
Vislielākais paldies ārstei Viktorijai Suhačovai par rūpīgo ārstēšanu, sirsnīgo attieksmi un tik vienkārši cilvēcisku sapratni!Paldies dakterei V. Suhačovai un visam 2A nodaļas kolektīvam (07.01.2023-16.01.2013)!
Endija Maraka
26.10.2023
Jūrmalas slimnīca
Ārkārtīgi patīkami piedzīvotas dzemdības tieši Jūrmala slimnīcas dzemdību nodaļā, turklāt bez līguma.Sastaptais personāls tiešām īstā vietā, jūtams, ka darbs ir sirdslieta!Īpaši mīļš paldies vecmātei Līgai Rainskai un ginekoloģei Inesei Lasmane!
Evgenii Nurminskii
11.10.2023
Jūrmalas slimnīca
Wonderful experience, the best place for labor in Latvia. Cost-wise as well.
Oskars Stops
08.10.2023
Jūrmalas slimnīca
Really nice staff. Will not say when I would like to come back :) But hospital is full of professionals which are ready to help you!Thank you!
Maija Zemzare
25.09.2023
Jūrmalas slimnīca
Drausmīgākā dzemdibu pieredze.Dzemdību nodaļas personals zem katras kritikas.Kad nāk pie maiņas beigām,sāk steidzināt dzemdetaju.Neļauj kliegt.Par Jums nākamajās 2 dienas neviens neliksies ne zinis,masu istabas telefons nekad neatbild un masu istabā sēž māsa,skatās TV un paziņo ka nav ko tur nākt-lai zvana pa telefonu.Nodaļa pilnīgi tukša,nevienu nevar sameklēt.Salvetes Jūsu maksas istaba nepapildinās,tualetes papīru arī un arī asiņainos palagus nenomainīs,sakot ka nav viesnica(kaut maksa 80€ dienā),traukus rauš ārā no rokam un neļauj paēst.
Toms Dzelvītis
17.09.2023
Jūrmalas slimnīca
Pierakstijos uz konsultāciju. Atbraucu ļoti laicīgi. Nācās gaidīt papildus 30min pēc sava pieraksta laika, līdz ārsts iznāk ārā un paziņo, ka iet prom. Lai gaidu nākamo ārstu, kurš būs pēc 2h. Absolūta pacienta laika necieņa.
Elizabeta Elizabeta
14.09.2023
Jūrmalas slimnīca
Konsultācija pie dr.Vērdiņa bija aptuveni 5 min, dr.nebija ieinteresēts, steidzīgs, visu laiku cēlās kājās, steidzās sarunu ātrāk pabeigt, laikam redzēja, ka naudu te nenopelnīt.. čeku gan žigli izrakstīja un uz izeju... Žēl...